Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av Helena Wreigård - 10 augusti 2012 14:08

Fortfarande hemma och febern vägrar ge med sig samt halsen känns som att man svalt taggtråd eller nåt.
Men vi har det mysigt och barnen är helt underbara. Ida är just nu hos grannen och leker och Ivar ligger och håller föredrag om alla sina traktorer för mig i soffan medans vi kollar på filmen bilar för sjuttoielfte gången idag.

Helge och Tommy svängde förbi förut med och hämtade Idas gamla loftsäng så vi blev av med den oxå. Så nu har vi fått lite mer plats i förrådet men bör nog försöka ta tag i alla utrymmen o rensa bara tiden och orken finns. Är ju helt sjukt vad skit man samlar på sig och våra förråd svämmar snart över med urvuxna kläder och leksaker.

Blir lite besök i eftermiddag med av barnens farmor som ska komma och klippa större delen av monsterklanen så dom ser lite vettiga ut i skallen till Mattias brorsdotters dop i morgon.
Karln ser ju ut som 7 svåra år i huvudet då han totalvägrar att låta någon annan än hans mamma sätta saxen i hans hår så det är tur hon kommer hit och fixar det så han slipper skämmas när han visar sig offentligt.

Blir att återgå till jobbet på tisdag igen och sen är man ledig fredag, lör, sön då det blir att åka till big meet i LKPG om vi hinner få delarna från tyskland och lyckas fixa bilen sen blir det tennisturnering och party på klubb kampenborg på lördag.
Så det är fullspäckat schema trots att vi är lediga.
Skörden på torken drar igång på måndag med så då blir det fullt ös igen då karln börjar jobba natt och jag kommer att köra dubbel jobb hela veckan med både torken och mitt ordinarie arbete i stan.
Blir lite jobbigt men är ju bara en vecka det gäller förhoppnigsvis och är ju kul sen när lönen kommer och man får några extra tusenlappar som kan åka in på sparkontot.



Presentation


Vem är då jag?
Jo, en måttligt upprorisk, enormt glad och vässad *host* 29 årig 2 barnsmamma till Ida född 8/1-06 och Ivar 17/3-10.
Hon bor utanför Motala i ett rött hus med vita knutar med streetrace galna sambon Mattias, barnen och ett kaninskrälle


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards